Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.
.
.
RSS

Kayseri Mantısı


















Malzemeler
  • 1 paket Feast Kayseri Mantısı
  • 2 su bardağı kaynar su
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı kuru nane
  • 500 gr yoğurt
  • 100 gr tereyağı
  • 2 diş sarımsak
  • Pul biber
  • Tuz

Yapılışı

  • Tencereye suyu koyun salça, tuz ve kuru naneyi ekleyerek kaynatın.
  • Kaynayan suyun içine 1 paket Feast Kayseri Mantısı’nı ilave edin. 15 dakika pişirin.
  • Sarımsakları ezin yoğurt ile karıştırın.
  • Tereyağını eritip pul biber ekleyin.
  • Haşladığınız mantıyı servis tabağına alın üzerine önce yoğurt sonra pul biberli tereyağını gezdirin.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder