Malzemeler
- 1 Adet Soğan
- 1 Adet Havuç
- 1 Çay Kaşığı Karabiber
- 1 Çay Kaşığı Kimyon
- Tuz
- 250 gr. Kıyma
- 6 Adet Biftek
- 1 Çay Kaşığı Bezelye
- 1 Çorba Kaşığı Salça
- 1 Su Bardağı Su
- 1 Çorba Kaşığı Margarin
Yapılışı
1 adet soğanı ve havucu rendeleyin. 1 çay kaşığı karabiber, kimyon, tuz ve kıymayı derin bir kabın içinde yoğurun. 1 çay bardağı bezelyeyi ekleyin.
6 adet bifteğin içine, hazırladığınız harcı doldurun. Biftekleri rulo biçiminde sarın. Bifteğin kenarlarını kürdanla tutturun. İçlerini doldurduğunuz biftekleri, margarinle hafifçe yağladığınız tepsiye dizin.
1 çorba kaşığı salçayı, 1 su bardağı suya karıştırın. Bifteklerin üzerine dökün. Önceden ısıtılmış 180 derecelşk fırında 20-25 dakika pişirin. Fırından çıkardıktan sonra kürdanları bifteklerden çıkarıp servis yapın.
0 yorum:
Yorum Gönder