Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.
.
.
RSS

Zeytinyağlı Sakız Enginar

















    Malzemeler


  • 1 paket Feast Sakız Enginar Sebze Karışımı
  • ½ çay bardağı sızma zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1/2 adet limon suyu 
  • Yarım demet ince doğranmış dereotu
  • 1 ½ su bardağı ılık su
  • 1 çay kaşığı tuz

    Yapılışı

    • Tencereye zeytinyağını koyun ve kızdırın. 1 paket Feast Sakız Enginar Sebze Karışımı’nı tencereye ekleyin. Üzerine su gezdirip 10 dakika pişirin.
    • Limon suyu ve unu bir kasede çırpın. Pişmekte olan enginarın üzerine dökün tahta bir kaşıkla yavaşça karıştırın. Yemeği tuz ile lezzetlendirin 5 dakika daha pişirin.
    • Üzerine ince kıyılmış dereotu serperek servis edin.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder