skip to main |
skip to sidebar
Malzemeler
- ½ paket Feast Ispanak
- 1 su bardağı Feast Bezelye
- 4 adet taze soğan
- ½ demet taze nane
- ½ demet dereotu
- 100 g İzmir tulumu
- 2 adet yumurta
- 2 yemek kaşığı un
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı tuz
- Kızartmak için;
- Zeytinyağı
Yapılışı
- Taze soğan, nane ve dereotunu ince doğrayın, bir kaseye alın.
- Ispanağı çözün fazla suyunu sıkın. Soğanlara ilave edin. Yumurta, un, karabiber ve tuz ekleyin, bir tahta kaşık ile iyice karıştırın. İzmir tulum peynirini küçük küpler halinde doğrayıp ilave edin.
- Tavaya yağ koyun.
- Hazırladığınız mücver harcından 1 kaşık alın ve yağa bırakın. Kaşığın sırtı ile hafifçe bastırarak yayvanlaştırın. Ters düz ederek kızartın.
0 yorum:
Yorum Gönder