skip to main |
skip to sidebar
Malzemeler
- ½ paket Feast Bezelye
- ½ paket Feast Taze Fasulye
- ½ paket Feast Bamya
- 6 yemek kaşığı Feast Tatlı Küp Soğan
- 1 çay bardağı sızma zeytinyağı
- 300 gr kemikli kuzu kaburgası
- 2 adet yeşil biber
- 2 adet domates
- 1,5 bardak su
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı kimyon
- 1 yemek kaşığı kekik
- 1 yemek kaşığı domates salçası
Yapılışı
- Güvecin ortasına bir kase yerleştirin. Kasenin kenar boşluğuna Feast Taze Fasulye, Feast Bezelye ve Feast Bamya’yı sıra sıra döşeyin.
- Kaseyi ortadan kaldırın, boşluğa soğan ve kuzu kaburgasını yerleştirin. Üzerine kekik ve kimyon serpin. En üste domates ve biberleri doğrayarak dizin. Zeytinyağını ve tuzu ekleyin.
- Yarım bardak suyun içinde salçayı eritin, sebzelerin üzerine gezdirin.
- 1 bardak sıcak su ekleyerek orta ateşte 45 dakika pişirin.
0 yorum:
Yorum Gönder