Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.
.
.
RSS

Kuzu Etli Yaz Güveci


















Malzemeler
  • ½ paket Feast Bezelye
  • ½ paket Feast Taze Fasulye
  • ½ paket Feast Bamya
  • 6 yemek kaşığı Feast Tatlı Küp Soğan
  • 1 çay bardağı sızma zeytinyağı
  • 300 gr kemikli kuzu kaburgası
  • 2 adet yeşil biber
  • 2 adet domates
  • 1,5 bardak su
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 yemek kaşığı kekik
  • 1 yemek kaşığı domates salçası

    Yapılışı

    • Güvecin ortasına bir kase yerleştirin. Kasenin kenar boşluğuna Feast Taze Fasulye, Feast Bezelye ve Feast Bamya’yı sıra sıra döşeyin.
    • Kaseyi ortadan kaldırın, boşluğa soğan ve kuzu kaburgasını yerleştirin. Üzerine kekik ve kimyon serpin. En üste domates ve biberleri doğrayarak dizin. Zeytinyağını ve tuzu ekleyin.
    • Yarım bardak suyun içinde salçayı eritin, sebzelerin üzerine gezdirin.
    • 1 bardak sıcak su ekleyerek orta ateşte 45 dakika pişirin.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder