Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.
.
.
RSS

Zeytinyağlı Kuzu Ispanak




Malzemeler


  • 1 paket Feast Kuzu Ispanak Sebze Karışımı
  • ½ çay bardağı sızma zeytinyağı
  • 2 yeme kaşığı pilavlık bulgur
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay bardağı sıcak su

Yapılışı
  • Kuzu etini 2 bardak sıcak su ile 15 dakika haşlayın. Haşlama suyundan bir bardak ayırarak eti süzün.
  • Güveç tenceresini ocağa koyun, ısınması için beş dakika bekleyin. Zeytinyağını, salçayı ve sarımsakları tencereye koyun kavurun kuzu etini ve sebzeleri güveç tenceresine ekleyin. 1 su bardağı et suyunu dökün ve tuz ekleyin.Pul biber ve taze kekik yapraklarını en üste koyun.
  • Kısık ateşte 20 dakika pişirin.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder