Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.
.
.
RSS

Ege Usulü Ispanaklı Borani


















Malzemeler
  • 1 paket Feast Ispanak
  • 1 adet rendelenmiş havuç
  • 4 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
  • 2 dal taze sarımsak
  • 1 çay kaşığı tuz, değirmen karabiber
  • 400 gr süzme yoğurt

           Yapılışı

    • Zeytinyağını tavaya alın rendelenmiş havuç ve ince kıyılmış taze sarımsağı soteleyin.
    • Feast Ispanağı ekleyin suyunu çekene kadar sotelemeye devam edin. Tuz ve değirmen karabiber ilave ederek lezzetlendirin.
    • Ocaktan alın soğumasını bekleyin. Süzme yoğurt ile harmanlayın.
    • Soğuk olarak servis edin.
      •  

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder