Blogger tarafından desteklenmektedir.

.

.
.
.
RSS

Isırgan Otlu ve Peynirli Börek



















   

  Malzemeler
  • 10 adet feast tam buğday unlu milföy hamuru
  • 1 demet ısırgan otu
  • 200 gr İzmir otu
  • 1 adet yumurta sarısı
  • Tuz
  • Karabiber

      Yapılışı
    • Isırgan otunun yaprak kısımlarını dallarından ayırarak ayıklayın. Bu işlemi yaparken eldiven kullanın. Ayıkladığınız otları yıkayın ve süzün.
    • Tulum peynirini otun içine ufalayın. Yumurta, tuz ve karabiberi ekleyip harmanlayın.
    • Hazırladığınız harcı milföy hamurlarının içine paylaştırın üçgen şeklinde kapatın.
    • Üzerine 1 adet yumurta sarısı sürün.
    • Yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine yerleştirin.
    • 180 derece fırında üzerleri kızarıncaya kadar yaklaşık 20 dakika pişirin.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder