Malzemeler
Yapılışı
- 10 adet feast tam buğday unlu milföy hamuru
- 1 demet ısırgan otu
- 200 gr İzmir otu
- 1 adet yumurta sarısı
- Tuz
- Karabiber
Yapılışı
-
- Isırgan otunun yaprak kısımlarını dallarından ayırarak ayıklayın. Bu işlemi yaparken eldiven kullanın. Ayıkladığınız otları yıkayın ve süzün.
- Tulum peynirini otun içine ufalayın. Yumurta, tuz ve karabiberi ekleyip harmanlayın.
- Hazırladığınız harcı milföy hamurlarının içine paylaştırın üçgen şeklinde kapatın.
- Üzerine 1 adet yumurta sarısı sürün.
- Yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine yerleştirin.
- 180 derece fırında üzerleri kızarıncaya kadar yaklaşık 20 dakika pişirin.
0 yorum:
Yorum Gönder